Anne Buluşmaları

22 Ocak Salı günü Parents Dergisi Anne Buluşmaları etkinliğinde Bakırköy A Plus AVM’de olacağız‼️
Ayrıca dernek hemşiremiz İlkay Balaban’dan uygulamalı olarak atopik cilt bakımı, nebülazatör, inhaler, aerochamber kullanımı ve temizliği, adrenalin oto-enjektör kullanımı gibi konularda bilgi de alabilirsiniz.

Etkinliğe katılan 5 kişiye sürpriz hediye paketimiz olacaktır.🎁
#Repost @annebulusmalari
・・・
@parentsdergisi @annebulusmalari 15. durağında @aplusavm ‘de!
Etkinliğimiz ücretsizdir ve kayıt gerekmemektedir.

PROGRAM

13:00 BİBERON İLE BESLENME & EMZİK KULLANIMI (@mutfakta_bebek_var ve ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZM. DR. SİNEM KARACA)

13:30 ANNE-ÇOCUK SAĞLIĞINDA BESLENMENİN ROLÜ (@psk.tansuavci ve BESLENME VE DİYET UZMANI DYT. ERDİ UĞUR)

14:00 ÇOCUKLARDA BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRİRKEN PROBİYOTİKLER, VİTAMİN VE MİNERALLERİN ÖNEMİ (@ozgeeeyazici VE AİLE HEKİMİ FARMAKOLOG DR. ERGUN GER)