Adrenalin oto-enjektör Epipen

Sıcak yaz aylarında dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta⚠️
Adrenalin oto-enjektör Epipen, 20-25°C sıcaklıkta muhafaza edilmelidir. Yolculuk esnasında sıcaklığın en fazla 30°C’ye kadar çıkması kabul edilebilir. Aynı şekilde astım hastalarının kullandığı inhaler(fıs fıs) ilaçlar da 30°C altında saklanmalıdır. Bu nedenle Epipen oto-enjektör, inhaler ve antihistaminik ilaçlar yazın kapalı araç içinde veya plajda güneş altında tutulmamalı, ısı yalıtımlı özel bir çantada muhafaza edilmelidir. Sıcaklık kontrolü için çantaya bir termometre de eklenebilir.☀️⛱🌡🎒
#alerji #besinalerjisi #gidaalerjisi #sütalerjisi #böcekısırığı #arısokması #anafilaksi #epipen #inhaler #astım #antihistaminik #alerjikcocuk #AlerjiileYasamPlatformu #AlerjiileYaşamDerneği