Alerji

Yeni bir projeye başlayacağımız için Anne Okulu seminerlerimize birkaç ay ara vermek zorunda kalacağız. O yüzden bu semineri kaçırmayın!
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
Alerji belirtileri nelerdir, hangi durumda hangi uzman hekime başvurulmalısınız, teşhis için hekimlerin uyguladığı yöntemler nelerdir, kesinleşen teşhis sonrası evde ne gibi tedbirler almalısınız konularının işleneceği seminerde Alerji ile Yaşam Derneği kurucusu Özlem Ceylan kendi bilgi ve tecrübeleri sizlerle paylaşmak adına 16 Ocak tarihinde Happy Nest Kalamış’ta olacak.
Ayrıca derneğin gönüllü hemşiresi İlkay Balaban’ın atopik çocuklar için banyo ve cilt bakımı, göz, burun, tırnak ve alt bakımı, nebülazatör, inhaler ve adrenalin oto-enjektör kullanımı gibi konularda uygulamalı olarak eğitim vereceği ücretsiz seminer için kayıt yaptırmayı unutmayın!
📞0216 3363322
📌16 Ocak Çarşamba, 11:00-13:00