ALERJİ İLE YAŞAM DERNEĞİ ALERJİ HARİTASI

ALERJİ HARİTAMIZA KATKIDA BULUNUN

Türkiye’deki alerji hastalarının dağılımının hasta veya yakınının beyanına göre çıkarılması, dernek etkinliklerinin yeri ve içeriğinin yoğunlaşma bölgelerine göre planlanması amaçlanmıştır. Bu nedenle kişisel bilgileri içermemektedir. Dernek faaliyetlerine katılmak istiyorsanız lütfen üyelik sayfamızdan derneğimize üye olunuz. Yaşadığınız bölgede derneğimizin bir etkinlik düzenlemesini istiyorsanız lütfen bizimle iletişim sayfamızda yer alan bilgiler üzerinden bağlantı kurunuz.

Harita başvuruları incelendikten sonra onaylanmaktadır.

ALERJİ DERNEĞİNE ÜYE OLUN

Alerji ile Yaşam Derneği 3 senedir dikkat çekici çalışmaları ve bilinçlendirici projeleriyle kamuoyu hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Sizleride derneğimize üye olarak görmek isteriz.

Örnek: A. Y.
Hastanın cinsiyeti
*Sizinle uyumlu olan tüm seçenekleri işaretleyebilirsiniz.
Kayıt esnasında kişisel bilgi alınmaz, alerji bilgileri üçüncü taraflarla paylaşılmaz. Veri trafiği bilgileri sunucularımızda muhafaza edilmez, haritaoluşturulduktan sonra silinir. Haritada bireysel bilgiler aşağıdaki şekilde görülür:
Hastanın kimliğini net şekilde belirten ibarelerle yayınlanmaz.
Örneğin:
Adı: A.