Haydi Yarışalım

14 Mayıs Pazartesi günü Mutfak Sanatları Akademisi’nde gerçekleştireceğimiz Yemek Yarışması için finalistler belirlendi‼️
🔹Çoklu Besin Alerjisi Kategorisi
Zerrin Şener
Gizem Tütüncüler
Eylem Ezgi Üskül
Seher Sırma
.
🔹Sütsüz Yumurtasız Tarifler Kategorisi
Elif Tüter
Selen Vasfıoğlu
Dalya Çalışkan
Merih Sengel
.
İki ayrı kategoride birinci seçilen iki kişi 1.500 tl değerinde, diğer finalistler ise 500 tl değerinde hediye çeki ile ödüllendirilecektir.🎁
Jürimizde yer alan;
Çocuk Alerji ve Astım Akademisi Derneği Başkanı Prof.Dr.Nermin Güler, Diyetisyen Prof.Dr.Muazzez Garipağaoğlu, Oyuncu Boncuk Yılmaz ve Bihter Dinçel’e çok teşekkür ederiz.💙
Yarışmayı o gün sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.📲