zero project

Zero Project (Sıfır Engel Projesi)

Essl Vakfı tarafından yürütülen ve engelli/dezavantajlı çocukların eşit eğitim hakkını gözeten Zero Project (Sıfır Engel Projesi) için Türkiye’nin ilk ve tek Alerjik Çocuklara özel kreşi Mevhibe İnönü Çocuk Gelişim Merkezi, Finalist projeler arasına seçilmiştir.
Projemizi tanıtmak ve engelli/dezavantajlı bireyler için çalışan diğer kurumlarla tanışmak için Şubat 2020’de Viyana’da gerçekleşecek Zero Project Konferansı’na davet edilmekten ve Birleşmiş Milletler’de ülkemizi temsil etmekten büyük mutluluk duymaktayız.
64 ülkeden seçilen Finalist projeler içerisinde Alerji ve Astım hastası çocuklar için hayata geçirilen “tek” projenin ülkemize ait olması bizler için gurur vericidir.🇹🇷
Bu başarılı proje için tüm Kartal Belediyesi ve kreş çalışanlarına minnettarız.
Faaliyetlerimizin daha görünür kılınması için bizleri her zaman destekleyen Sabancı Vakfı’na çok teşekkür ederiz.

zero project