Alerji

Tatile çıkmadan önce tüm tedbirlerinizi aldınız mı⁉️
🏖 Konaklama yapacağınız otel ile önceden görüşerek alerjinize uygun oda/menü talep edin. Alerjiniz olan gıdaları otele yazılı olarak bildirin.
💊 Tüm alerji ilaçlarınızı, her ihtimale karşı ateş düşürücü, kusma ve ishal önleyici, adrenalin oto-enjektör ve kullanıyorsanız inhaler, nebülazatör yanınıza almayı unutmayın.
☀️İlaçlarınızı uygun sıcaklıkta taşımaya özen gösterin. Soğuk zincir ilaçları mutlaka buzlukta taşıyın.
🏨Kalacağınız konaklama merkezine en yakın sağlık kuruluşunu mutlaka önceden öğrenin.
🍴Yolda mola yerlerinde veya uçakta alerjinize uygun menü bulamama ihtimaline karşı yanınızda yiyecek bulundurun.
İyi tatiller dileriz…💙