Atopik Dermatit

Perşembe günü gerçekleşecek canlı yayınımızı Instagram @atopiokulu ve Facebook Alerji ile Yaşam Platformundan izleyebilirsiniz.
#Repost @atopiokulu
・・・
Doç. Dr. Hilal Gökalp, 22 Kasım Perşembe günü saat 15:00’da hesabımızda gerçekleştireceğimiz canlı yayında atopi hakkında dermatoloji branşıyla ilgili sorularınızı cevaplıyor. Canlı yayında konuşacağımız bazı konu başlıklarımızı aşağıda görebilirsiniz:
-Atopik dermatitin ciltteki belirtileri nelerdir?
-Atopik dermatitin sebepleri nelerdir?
-Atopide nasıl tedavi yöntemleri vardır?
-Mikrobiyom nedir?
-Atopik dermatitte kortikosteroid tedavisi şart mıdır?
-Atopik dermatitte atak ve remisyon dönemi nasıl gelişir?
-Cilt bakımı nasıl olmalıdır?
-Atopik dermatitte doğru bilinen yanlışlar var mı?