Haydi Yarışalım

Haydi yarışalım!
Alerjik çocuklarımıza sağlıklı yemekler yapalım!
Besin alerjisi olan çocuklarımız için, yiyemedikleri yemekleri onlara uygun şekilde baştan yaratmaya var mısınız? İşte size çok “lezzetli” bir haber:
Besin alerjisine uygun yemek tarifleri yarışması başlıyor…
Haydi anneler, siz de besin alerjisine uygun tariflerinizi gönderin, hem siz ödüller kazanın hem de çocuklarımız yepyeni tatlara kavuşsun…🍲
Yarışma iki kategoride tarifler arasında yapılacaktır:
1. Çoklu besin alerjisine uygun tarifler
2. Sütsüz ve yumurtasız tarifler
.
Tariflerinizi 20 Nisan 2018 tarihine kadar [email protected] adresine göndermeyi unutmayın. Finale kalan katılımcılar Mayıs ayı içinde düzenlenecek büyük finalde, tariflerini jüri önünde pişirerek, büyük ödül için mücadele edeceklerdir.
Önemli hatırlatma‼️
🔺Çoklu besin alerjisine uygun tarifler 8 ana alerjen besin içermemelidir.(Süt, yumurta, buğday, soya, yer fıstığı, kabuklu yemişler, balık ve deniz mahsülleri)
🔺Rafine şeker ve sağlığa zararlı katkı maddesi içeren tarifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
🔺Tüm şehirlerdeki katılımcılara açık olan yarışmaya, her anne dilediği kadar tarifle katılabilir.